fastighetsSERVICE

FastighetssERVICE
i Linköping, Norrköping, Mjölby och Motala

– Vi arbetar i hela Östergötland

Det ska vara lätt, tryggt och bekvämt att äga eller bo i en fastighet förvaltad av SP Utemiljö. Vi har ett brett utbud av förvaltningstjänster och kan erbjuda ett heltäckande paket inom fastighetsservice. Vi skräddarsyr en lösning som passar för dina behov. Enstaka tjänster eller paketlösningar väljer du.  

En tjänst anpassad efter dina behov

När du väljer fastighetsservice från oss kan du förvänta dig att få en kvalitetssäkrad och skräddarsydd lösning som passar just dina specifika krav. Vår breda palett av tjänster omfattar allt från daglig drift och underhåll till tekniska förvaltning, reparationer, felanmälan och jourverksamhet.

Fastighetsskötsel

Våra avtal inom fastighetsservice omfattar vanligtvis de löpande uppgifterna inom yttre fastighetsskötseln. Där inkluderas allt från exempelvis snöröjning, gräsklippning och renhållning av innegårdar och lekplatser. Vi erbjuder även inre fastighetsskötsel som exempelvis lokalvård,entré- och trappstädning samt garagesopning.

Teknisk förvaltning

Vi kan även förvaltning av fastighetens tekniska system. Allt från belysning till värme, ventilation och el. Vi arbetar för att säkerställa att dessa system fungerar effektivt och att eventuella problem upptäcks och åtgärdas i tid. Med oss kan du vara trygg i att din fastighet är i goda händer.

Jour och felavhjälpning

Inom teknisk förvaltning ingår felavhjälpning. Akut eller planerade reparationer och underhåll av det mesta inom fastigheten. Vi tar emot felanmälan direkt från hyresgästen.

Låt oss ta hand om din fastighet medan du fokuserar på annat!  Kontakta oss idag för att diskutera dina fastighetsservicebehov och låt oss tillsammans skapa en skräddarsydd lösning för dig. Vi ser fram emot att bli din pålitliga partner för fastighetsservice!

KONTAKTA OSS FÖR FASTIGHETSSERVICE

Hör av dig till oss om du söker fastighetsskötsel. Ovan beskriver vi flera av våra tjänster, men tack vare vår breda kompetens kan vi tillgodose fler än nämnda behov. När du kontaktar oss förhör vi oss om vad du behöver och anpassar lösningen därefter.

Kontakta oss

Linköping: 013 – 244 151
Norrköping: 011 – 45 00 888
E-post: info@sputemiljo.se