yttre fastighetsskötsel

Stubbfräsning
i Linköping, Norrköping, Mjölby och Motala

– Vi arbetar i hela Östergötland

Vad är stubbfräsning? Varför behövs det

Har du en eller flera stubbar som måste bort?
Stor som liten ­– Vi hjälper dig att fräsa bort alla typer av stubbar utan att skada din gräsmatta.

Att fräsa bort stubbar görs ofta när du nyligen fällt ett träd. Det är också vanligt att stubbar förekommer oönskat i trädgårdar, vilket kan se ovårdat ut. Med hjälp av stubbfräsning kan du dessutom få en mer lättskött trädgård och även skapa mer utrymme för diverse projekt i trädgården. Låter man stubbar stå kvar kan det dels vara en fara om du har små barn som springer runt och leker. Stubben kan också bland annat dra till sig insekter och svamp som i sin tur kan skada andra växter som du har i närheten.

Ta därför hjälp av experter på stubbfräsning i stället för att gräva själv och riskera eventuella markskador. Vi hjälper dig att fräsa bort dina stubbar i olika miljöer. Efter stubbfräsningen uppkommer spån och sådd av gräs, om det önskas hjälper vi er självklart med bortforsling av det också.

Vad är stubbfräsning? Varför behövs det

Vi fräser bort dina stubbar

Det bästa med att vi kommer och hjälper dig fräsa bort dina stubbar är att du slipper göra det omständliga projektet själv. Det är kostnadseffektivt samtidigt som du blir av med stubben utan att det tar skada på något annat i trädgården.

Vi utför stubbfräsning på ett snabbt och effektivt tillvägagångssätt med hjälp av en maskin som kallas stubbfräs. Men innan vi börjar fräsa bort dina stubbar ser vi till att ta hänsyn till dina önskemål, likaså de befintliga markförhållandena och miljön runt omkring. Är du däremot osäker på hur vi kan hjälpa er? Hör av dig till oss så löser vi problemet med just din stubbe.

Spela videoklipp

Kontakta oss

Linköping: 013 – 244 151
Norrköping: 011 – 45 00 888
E-post: info@sputemiljo.se