fastighetssERVICE

Snöröjning
i Linköping, Norrköping, Mjölby och Motala

– Vi arbetar i hela Östergötland

Snöröjning & halkbekämpning

SP Utemiljö har de rätta lösningarna inom snöröjning för företag och bostadsrättsföreningar. Vi arbetar med både stora och små maskiner såväl som med handskottning. 

Röjningen effektiviseras genom noggrant planerade rutter och många uppdrag vilket minimerar resorna. Vid ett snöröjningsvarv eller ett sandningsvarv besöker vi normalt alla våra kunder på en viss runda eller inom ett visst område. I vårt standarderbjudande startar vi röjningen efter 5cm snöfall samt halkbekämpar efter behov. 

Har du speciella önskemål tar vi såklart fram en särskild lösning för dig, kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Teckna avtal om snöröjning

Inför vintern har olika miljöer olika behov av insatser – vi erbjuder därför en rad tjänster och upplägg inom snöröjning och halkbekämpning. Vanligast är ett jouravtal med en fast årlig del för beredskap och en rörlig del per tillfälle. Halkbekämpar gör vi med grus.

När du tecknar ett avtal med oss tar vi hänsyn till dina behov och ser till att marken inom ditt ansvarsområde blir säker för både boende och förbipasserande.

Utlastning av snö

I tätbebyggt område kan ibland snövallar och snöhögar utgöra ett hinder för framkomlighet. I värsta fall riskeras människors liv och hälsa när inte utryckningsfordon når fram eller när utrymningsvägar blockeras. Finns behov av utlastning eller bortforsling av snö kan vi hjälpa till.

Våra erbjudanden

Vill du ha hjälp med snöröjning i vinter? Kontakta oss så berättar vi mer om våra erbjudanden. 

Takskottning

Snö och is på tak utgör på flera sätt en risk. Vattenskador till följd av snö på tak är inte ovanligt. Nedfallande is och snö utgör också en akut fara för förbipasserande gång- och cykeltrafikanter. SP Utemiljö kan på kort varsel hjälpa till att avvärja dessa faror. Vi har erfarenhet från bland annat Anders Ljungstedts gymnasium, Linköpings universitet och Coop Konsum Boxholm med flera.

Snöröjning är en förutsättning för en fungerande verksamhet.

Spela videoklipp

Beställningsformulär

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med en kostnadsfri offert. Du får ett personligt kostnadsförslag som tar hänsyn till dina önskemål.


  Eller

  *Priset gäller inom Norrköpings- och Linköpings tätort efter avdragen skattereduktion med säsongsavtal. Utanför dessa tätorter tillkommer resekostnad. För fullständiga villkor kontakta oss så hör vi av oss.

  Kontakta oss

  Linköping: 013 – 244 151
  Norrköping: 011 – 45 00 888
  E-post: info@sputemiljo.se