FASTIGHETSSERVICE

Spela videoklipp

Dränering och isolering
i Linköping, Norrköping, Mjölby och Motala

– Vi arbetar i hela Östergötland

Vår kompetenta personal dränerar och fuktisolerar din grund och källare i Linköping, Norrköping och Motala med omnejd.Vi fuktskyddar fastigheter, lokaler, källare och hem med Isodrän-metoden som ger ett grundligt och långvarigt skydd mot fukt.

Varför dränering?

Oavsett vilken grund du har är det grundläggande att ha en fungerande dränering. Har du en otillräcklig dränering kan det leda till fuktproblem i både en byggnadsgrund och källare. Om dräneringen inte fungerar som den ska är orsaken ofta att den gjordes för lång tid sedan. Det kan också bero på att gamla dräneringsrör ligger för högt upp, eller att de med åren blivit igensatta av jord och smuts.Vi på SP Utemiljö utformar dräneringen efter de befintliga markförhållandena och dess egenskaper. Vi dränerar både små och stora byggnader i Norrköping, Linköping och Motala.Och vi gör det alltid med största hänsyn till närliggande verksamheter och eventuella hyresgäster.

Dränera källare

Fuktproblem syns inte alltid och kan därför vara svåra att upptäcka. Synliga och osynliga fuktproblem har däremot en sak gemensamt –de måste åtgärdas snarast. När vi dränerar källare och husgrund frigörs grunden, därför är det klokt att samtidigt tilläggsisolera källarväggen utifrån. En fuktsäker källare behöver naturligtvis ett effektivt fuktskydd. Vi dränerar din källare och husgrund vid renovering och nyproduktion

Vi är både utbildade och certifierade med Isocert. Därför kan vi säkerställa hög kvalitet och leverera ett korrekt utförande med Isodrän-metoden. Vänta inte för länge med att dränera källaren och husgrunden, det kan leda till andra åtgärder som är mer kostsamma.

Kontakta oss

Linköping: 013 – 244 151
Norrköping: 011 – 45 00 888
E-post: info@sputemiljo.se